Elisabethsblomster.dk
Tilbage til webshop

Kan jeg forvente at få præcis det der ses på billederne?

Både ja og nej.


 • Alt brugskunst, chokolade, lakrids mm. Er ALTID som vist på billederne.

 • Ved køb af tørret buketter, købes der ALTID præcis den buket der vises på billederne. Derfor er der også kun EN af hver buket til salg.
   
 • Tørrede kranse, er håndlavede og kan derfor variere lidt i from og farve fra billedet.  

 • Buketter med roser, er ALTID roser, (i den valgte farve) bundet med eukalyptus eller andet smukt pynte grønt. 

 • Ved køb af buketter kan du IKKE forvente at få det som er vist på billederne. Billederne er blot en vejleding så man kan danne et indtryk af størrelse og stil. Ser du en buket du godt kan lide, er du altid velkommen til at skrive det til os (tilføj blot en kommentar til ordren). Der er også mulighed for at komme med ønsker til blomster og farver mv. Så vil vi bestræbe os på et lave en buket der ligner. 

 • Ved køb af sammenplantinger kan du forvente at få den potte som er vist på billederne, men både blomster og farver kan variere. Angiv gerne i kommentaren hvis du ønsker bestemte farver, så vil vi bestræbe os på at bruge de farver/blomster der ønskes.
 • Ved køb af båre buketter kan du IKKE forvente at få det som er vist på billederne. Billederne er blot en vejleding så man kan danne et indtryk af størrelse og stil. Ser du en buket du godt kan lide, er du altid velkommen til at skrive det til os (tilføj blot en kommentar til ordren). Der er også mulighed for at komme med ønsker til blomster og farver mv. Så vil vi bestræbe os på at lave en buket der ligner. Tøv aldrig med at tage kontakt til os angående bestillinger til begravelse.

 • Ved køb af kranse til begravelse kan du IKKE forvente at få det som er vist på billederne. Billederne er blot en vejleding så man kan danne et indtryk af størrelse og stil. Ser du en buket du godt kan lide, er du altid velkommen til at skrive det til os (tilføj blot en kommentar til ordren). Der er også mulighed for at komme med ønsker til blomster og farver mv. Så vil vi bestræbe os på at lave en buket der ligner. Tøv aldrig med at tage kontakt til os angående bestillinger til begravelse.

 • Ved køb af båredekorationer kan du IKKE forvente at få det som er vist på billederne. Billederne er blot en vejleding så man kan danne et indtryk af størrelse og stil. Ser du en buket du godt kan lide, er du altid velkommen til at skrive det til os (tilføj blot en kommentar til ordren). Der er også mulighed for at komme med ønsker til blomster og farver mv. Så vil vi bestræbe os på at lave en buket der ligner. Tøv aldrig med at tage kontakt til os angående bestillinger til begravelse.

 • Ved køb af hjerter (åbne/lukkede) til begravelse kan du IKKE forvente at få det som er vist på billederne. Billederne er blot en vejleding så man kan danne et indtryk af størrelse og stil. Ser du en buket du godt kan lide, er du altid velkommen til at skrive det til os (tilføj blot en kommentar til ordren). Der er også mulighed for at komme med ønsker til blomster og farver mv. Så vil vi bestræbe os på at lave en buket der ligner. Tøv aldrig med at tage kontakt til os angående bestillinger til begravelse.

 • Ved køb af Kistepynt kan du IKKE forvente at få det som er vist på billederne. Billederne er blot en vejleding så man kan danne et indtryk af størrelse og stil. Ser du en buket du godt kan lide, er du altid velkommen til at skrive det til os (tilføj blot en kommentar til ordren). Der er også mulighed for at komme med ønsker til blomster og farver mv. Så vil vi bestræbe os på at lave en buket der ligner. Tøv aldrig med at tage kontakt til os angående bestillinger til begravelse.